Please wait...

Try Sallira with other theme and color combinations
Color options

Our Blog

De fiecare data cand facem curatenie la domiciliu in casele si vilele din Bucuresti si Ilfov (zone limitrofe capitalei), firma noastra foloseste produse speciale de curatenie profesionala si echipamente de…
Preturi curatenie vile

De fiecare data cand facem curatenie la domiciliu in casele si vilele din Bucuresti si Ilfov (zone limitrofe capitalei), firma noastra foloseste produse speciale de curatenie profesionala si echipamente de calitate superioara.

Investitia in aparate si produse de curatenie de ultima generatie asigura un timp redus pentru finalizarea curateniei la cel mai ridicat standard, iar  monitorizarea echipei ce presteaza servicii de curatenie vile si case din Bucuresti este efectuata de un supraveghetor ce se va asigura ca rezidenta dvs. straluceste la finalul curateniei.

Ca rezultat, clientii nostri au avantajul eficientei Hoffa Cleaning – firma de curatenie vile din Bucuresti – ce garanteaza o crestere a productivitatii cu pana la 30% mai mare fata de firmele ce activeaza in piata de profil.

Prezentam mai jos principalele servicii de curatenie vile si case din Bucuresti de care va veti bucura atunci cand optati pentru curatenie generala sau de intretinere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.