Please wait...

Try Sallira with other theme and color combinations
Color options
http://www.firmacuratenie.ro/wp-content/uploads/2017/02/firma-curatenie.png
http://www.firmacuratenie.ro/wp-content/uploads/2017/02/index.jpg

Curatenie profesionala Bucuresti

Aveti nevoie de servicii de curatenie, curatenie profesionala, intretinere a curateniei sau de o curatenie generala la domiciliul sau firma dumneavoastra?
Sau poate va trebuie ca locuinta sau biroul sa straluceasca zilnic ?
Aflati acum ce tipuri de servicii de curatenie oferim!

Servicii profesionale de curatenie in Bucuresti

Suntem specializati in servicii profesionale de curatenie de intretinere, generala sau dupa constructor prestate atat la domiciliul persoanelor fizice sau asociatiilor de locatari, cat si in sediile sau spatiile firmelor din Bucuresti si zonele limitrofe.

Curatenie generala

Deoarece folosim echipamente si produse de curatenie profesionala de ultima ora, dar si pentru ca avem o echipa specializata de profesionisti ai curateniei, casa sau firma dumneavoastra va straluci ori de cate ori ne veti solicita.

Firma de curatenie Hoffa Cleaning reprezinta varianta de alegere optima, comparativ cu celelalte firme din Bucuresti ce ofera servicii profesionale de curatenie generala.

Nu va faceti griji daca locuinta, scara de bloc sau sediul firmei arata acum altfel decat va doriti. Noi remediem problema rapid, eficient si ieftin!

Curatenie dupa constructor apartament/vile Bucuresti

Tocmai ati amenajat apartamentul, vila sau firma, muncitorii au plecat, insa binenteles ca nu au facut si curat in urma lor. Geamurile, pervazele, usile, gresia, parchetul si cam tot ceea ce trebuia sa arate nou si plin de stralucire este acum acoperit de praf, mizerie si ciment. Nu va faceti probleme, pentru asta aveti la indemana o solutie simpla si eficienta la care puteti apela: serviciile de curatenie profesionala dupa constructor.

Si daca va ganditi la costuri, aflati ca firma Hoffa Cleaning este una dintre cele mai competitive firme de curatenie profesionala Bucuresti in ceea ce priveste serviciile si tarifele aplicate curateniei dupa renovare.

Curatenie de intretinere

Firma nostra de curatenie va pune la dispozitie aparatura moderna, solutii de curatenie profesionala si personal specializat in servicii de curatenie de intretinere la cel mai inalt nivel. Orunde va aflati, Hoffa Cleaning va raspunde cu promptitudine si profesionalism cererii dvs.